Home is where the heart is

CATEGORY | Daily
2014-11-30

Ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt försvinnande. Jag har inte vetat vad jag ska skriva. Så jag tänkte summera min flytt från Helsingborg till Göteborg. Mer för att ni inte ska somna ett par meningar in.
 
Jag har skrattat. Jag har gråtit. Jag har misstolkat trygghet för kärlek. Jag har fått mitt hjärta krossat. Jag kom över det. Jag träffa en annan, någon som vänt upp och ner på min värld. Jag kan inte sluta tänka på honom. Jag har jobbat. Jag har spenderat oförskämt mycket pengar på materiella saker. Jag har ätit skitgod mat. Jag har mött fantastiska, nya männsiskor. Jag har jobbat som ett svin. Jag har latat mig som en säck potatis. Jag har inte skaffat gymkort än. Jag äter vad fan jag vill. Jag har bytat klädstil. Jag har gett bort alla kläder som inte är svarta, gråa elller vita. Jag har tvätta tre gånger inom loppet av 12h. Jag har överträffat mig själv i matlgning. Jag har dansat på stolar, påverkad av alkohol. Jag har lyckats få böter på en spårvagn. Jag har badat badkar en hel del. Jag har druckit så abnormalt mycket te. Jag har börjat kolla nya serier. Jag har misstolkat sex för kärlek. Jag har växt och blivit dummare. Jag har försökt hitta ett hem. Jag letar fortfarande. Jag saknar min person i Helsingborg. Jag bor med en SD:are. Jag öppnar folks ögon i utbyte att de öppnar mina. Jag har gett mat och varm choklad till uteliggare. Jag saknar. Jag känner inget alls. Jag känner allt. Jag skrattar. Jag gråter. Jag vet inte om jag kommer finna ett hem här. Jag letar. Jag är trött. Jag är övertrött. Jag är vilse. Jag är målmedveten. Jag är allt och ingenting. Och det är okej.
 
Nu ligger jag här, stirrar på skuggor och dricker te. Jag ska se om jag kan lägga upp lite bilder från start till 'just nu'. Jag hoppas ni fortfarande är med mig. Jag ska försöka skriva mer. 

THEY SEE ME ROLLIN'. I ATE THEM.

Name or alias:
Remember me!

Email (will not be published):

Website:

Comment: