Nicole

CATEGORY | Brainfarts
2013-04-28

Låt oss bara bada i hur underbart fierce och shaemazeballs Nicole Scherzinger är. Fantazmic gejazzled shaemazeballs, all over the place. In your face. WABLAM.

Can't take that away from me

CATEGORY | Not hungry, but bored - therefor I shall eat
2013-04-25

Nu har det gått alldeles för lång tid för att det ska vara okej! Ber om ursäkt, haft händerna fulla med träning, körkort och vännerna! Passade på att träffa alla extra mycket innan min utbildning på Expedia börja! 

Numera sitter jag på föreläsningar igen, 3 veckor av teoretisk utbildning sen 2 veckor av träning. Jag är glad att jag inte kommer sitta med 'telemarketing' utan 'telesupport', håll tummarna att jag klarar utbildningen och får sitta som agent för Expedia! Ursäkta om jag är kort, är helt slut efter första veckan, kanske för att jag har haft feber och halsont fram tills nu.. perfekt timing. Verkligen.

Jag får se om jag kan göra och skriva om något kul i helgen när jag är ledig och lite utvilad. Hur mår ni mina läsare, allt bra med er?

Apropå ingenting alls! Här kommer ett litet snabbt recept på en god kvällsmacka, jag var för trött för att laga kvällsmat. Enjoy!

1 portion
Smör
2 Pågen Lingongrova-mackor
Parmigiano Reggiano (efter eget tycke)
Prosciutto di Parma
En bit citron
En matsked honung

1. Koka vatten, lägg en bit citron i en mugg, häll i kokande vatten och en matsked honung, rör om.

2. Bre mackorna.

3. Riv önskad mängd ost på mackorna.

4. Lägg en skiva Parma-skinka på vardera macka.

Njut av detta tillsammans med en bra bok och lite musik.

 

Träningsvärk

CATEGORY | Daily
2013-04-10

Körde axlar och mage igår.. konstigt nog känns det i hela kroppen.

(I'm a freak! Eller så är det bara för att jag inte har tränat någon specifik muskelgrupp överhuvudtaget.. någonsin.. haha!).

Idag blir det möte med en gammal klasskamrat, en fika och massa körkortsplugg! Måste ta det jävla kortet nu.. börjar bli pinsamt..


Eargasm

CATEGORY | Inspo, photo, music, design & fashion
2013-04-07

Lyssnat sönder på OneRepublics nya album, Native. Kan inte få nog. Ni borde kolla in det om ni inte gjort det. Glöm inte kolla upp If I Lose Myself (Remix) - OneRepublic vs. Alesso med, awesome remix!

Filip

CATEGORY | Daily
2013-04-07

Hade en enormt mysig helg med Filip. Filip handla ett par byxor, jag en jacka och sen tog vi en fika på Mezo här i Helsingborg.

(Detta är sådant här ingen vill läsa om egentligen, men, wtf?! - får fota jackan och visa den i ett nytt inlägg senare!).

Efter vår shoppingrunda tog vi en tur med båten över till Danmark, sola lite på soldäck, handla gott vin som vi skulle ha till middagen senare på kvällen! Innan vi åt så tog vi en lång promenad i Rydebäck via golfbanorna sen ner längs stranden och hem igen. Terapi för själen (cheesy, japp, japp!).

En kallrökt lax, dillstuvad potatis och några glas senare hade vi Resident Evil-maraton och bara tog det lugnt!
Hur har er helg varit?


Fitness 24/7

CATEGORY | Daily
2013-04-03

Prästgatan här i Helsingborg har varit stängt på grund av renovering. Nu är det 'öppet' igen. Jag, Rikard och Lotta smög in och träna lite i måndags (Rikard fick även lite 'surprise-buttsex'!). Så här ser det ut nu!

Jag har även en liten video på nya Crosstrainers som gymmet köpt in. Sjukt roliga men jobbiga somfan, har kört intervall-pass på dem, ville dö efter åt. Sen är jag klenast i världen så det är väl kanske lite därför..

Sophie

CATEGORY | Brainfarts
2013-04-01

Så här kan det se ut när jag förklarar hur min reaktion ser ut när jag får ett chockerande sms. Charmigt.

(Jag dör. Jag är så jävla hilarious. Ja, jag skrattar åt mina egna skämt. I regret nothing!).