Wow

CATEGORY | Daily
2013-09-28

Helgen är efterlängtad, det blir en helweekend med Amanda och hennes man. Det blev Zumba idag och spinning på söndag. Mina ben kommer lossna från min kropp och springa iväg på måndag. Självklart så ingår kex med ostar, Ramlösa Granatäpple, vindruvor och en tallrik med prosciutto och salami i vår kväll av World of Warcraft-spelande.
 
Been waiting for this weekend, it's going to be a whole weekend with Amanda and her other half. Zumba was on the schedule for today and Sunday is occupied with spinning.  My legs will detach themselves and run away on Monday. Of course we involved crackers with different kinds of cheese, Ramlösa Pomegranate, grapes and a plate with prosciutto and salami in our evening of World of Warcraft-gaming.

Sunday. And it rains

CATEGORY | Daily
2013-09-22

Mamma och pappa är hemma från Venedig och Verona. Lugnet är över.
 
Det bästa med bortresta föräldrar är att ha huset för sig själv. Inte nog med det, när de kommer hem får man RIKTIG italiensk parmesan. Och M&M's.
 
Nu ska jag bara simma med Amanda kl 15.00 och min söndag är gjord! Föräldrar borde resa oftare.
 
Mom and dad just came home from Venice and Verona. The calm is over.
 
The best thing with parents on vacay is having the house to myself. And not only that, when the arrive back home they bring REAL Italian parmesan. And M&M's.
 
The only thing that's missing today is some swimming with Amanda at 3.00 pm, this will make my Sunday. Parents should be away more often.

I did not feel sorry for myself

CATEGORY | I have feels
2013-09-21

 

Sacrifices

CATEGORY | I have feels
2013-09-21

När man låter någon komma nära river man de murar man spenderat enorm energi, smärta och omsorg på.
 
Det svåraste med att låta någon vara så nära är de uppoffringarna vi inte är förberedda på. Man hinner inte tänka ut en strategi på handlingar och/eller uppskatta möjlig skada.
 
När det händer, om det händer. När striden väljer oss och inte tvärtom, det är då det kan bli mer än vad vi klarar av.
Bild på mig från 2010.

HAH. Gaaaayyyy!

CATEGORY | I'm sexy and I know it
2013-09-21

Enhörnings-spya. Eller Whey-80 jordgubb. Just outgayed myself på gymmet.

Unicorn-vomit. Or Whey-80 strawberry. Just outgayed myself at the gym.

Larsson & Jennings

CATEGORY | I want it so bad my vagina hurts
2013-09-21

Högst på önskelistan just nu. Jag får hjärtklappningar.
 
On the top of my wishlist right now. My heart is pounding.
 
Väska från Royal Republiq Countess Day Bag, 1895kr.
Klocka från Larson & Jennings Black Resurgence, 1750kr.

T.G.I.F

CATEGORY | Not hungry, but bored - therefor I shall eat
2013-09-21

Detta är min fredagskväll. That awkward moment när man inser att det var så lång tid sedan man fick något så att detta uppskattas mer än sex.

This is my friday night. That awkward moment when you realize it's been so long you since you got any that you appreciate this more than sex.

What she order? - Fish fillet

CATEGORY | Not hungry, but bored - therefor I shall eat
2013-09-21

T.G.I.F. Haft en måttlig improduktiv dag, kollat Grey's Anatomy, städat, kollat mer Grey's, dansat Zumba med Amanda, lagat mat och nu sitter jag näst intill naken i min soffa och kollar mer Grey's. Har egentligen inget att klaga över. Eller jo, en pojkvän hade inte skadat. Fast kex och ostar funkar lika bra.
 
Jag tänkte dela med mig av min fredagsmiddag som jag bjöd min syster och hennes pojkvän på. Snabb, lätt och helt okej nyttig. Kycklingfilé i gräddsås med timjan.
 
3 personer - 1-2 portioner
3 kycklingfiléer
250 g pasta fresca, fettuccine agli spinaci (spenatpasta)
dl grädde
1-2 avokado
Timjan
Mushroom soy eller Japanese soy
Salt & peppar
Margarin
Citronpeppar
 
1. Putsa kycklingfiléerna, det vill säga, skär bort senor, större fettbitar och blodkärl. Smält en stor klick smör (allt är gott med mycket smör) i en djup stekpanna.
2. Ha relativt hög värme på spisen och lägg i kycklingfiléerna. Släng i lite citronpeppar, timjan samt salt och peppar. Låt det steka lite tills de alla är 'ljusgråa' över hela filén. När du inte ser mer rosa på filéerna, häll i all grädden, sänk värmen och låt det småbubbla. Personligen kopplar jag vit sås med fisk så för att det ska se lite mer frestande ut så släng i några droppar soya så blir såsen mörkare. Ju mer soya, desto mörkare blir den.
3. Medan kycklingen småkokar lite så koka upp en kastrull med vatten och salt i. Rör om kycklingen, smaka såsen en runda, är den för svag, krydda lätt med lite salt och socker. Eftersom jag älskar peppar så slänger jag även i en skvätt av det med om jag tycker såsen är för svag. Sänk värmen på kycklingen när du kryddat så det inte småkokar längre. Sätt på ett lock på pannan.
4. Har du en snabb spishäll så kokar ditt vatten säkerligen nu. Häll i ditt val av pasta och sänk värmen lite så det inte kokar som om du hade Hades eldar i spishällen. Sätt timern på den tiden som din pasta tar att koka (i mitt fall, 3 minuter för att det är färskpasta).
5. Kolla till pastan efter halva tiden, rör om så den inte kokar fast i bottnen. Skär upp dina avokados (jag har typ aldrig sallad när jag lagar mat..). När timern gör dig döv, stäng av spisen och kör din pastaritual. Jag kör durkslag, tillbaka i grytan och olivolja på det.
Servera fredagsmiddagen i djupa tallrikar och slå dig ner med ro och sätt igång ditt favorit Svensson-Svensson-tv-program. Det är inte fredag för mig utan danska Disneydags. Jag är tjugo och jag fattar fortfarande inte vad de säger.

Fall

CATEGORY | Daily
2013-09-17

Jag känner höst i luften.
 
I can feel autumn in the air.

Work B**ch!

CATEGORY | Inspo, photo, music, design & fashion
2013-09-16

Snacka om att överträffa. Vilken bitch, trodde inte hon kunde bli bättre. Dauymn gurl. Hands down gurl.

Countess

CATEGORY | I want it so bad my vagina hurts
2013-09-16

Satt precis och surfa kläder och fick lite väsk-cravings. Kollade om en utav mina favoritmärken, Royal Republiq, fått upp lite nya grejer på sin hemsida. Som en blixt från klar himmel, 'WABLAM', där är den, min nästa pärla. Countess day bag. Är den inte precious? Geez, mitt hjärta klappar.
 
Got some bag-cravings while I was on the web. Checked if one of my favorite brands, Royal Republiq, had put anything new up on their website. Like a lightning from a clear sky, 'WABLAM', there it is. My new baby. Countess day bag. Isn't it precious? Geez, my heart is pounding.
 
Perfekt som en 'classy yet casual'-väska, både till jobbet och vardagen. Det är min style. 'Classy yet casual'. Always keep it classy. Nu är bara frågan om man ska ha den i svart eller i brun? Vad tycker ni?
 
Perfect as a 'classy yet casual'-bag, for work and as a daily bag. It's my style. 'Classy yet casual'. Always keep it classy. The big question is if I should get it in black or deep brown? What do you guys think?

V. 37

CATEGORY | Daily
2013-09-16

Här kommer lite bilder från förra veckan. Jag åt himmelsk sushi, invigde mina nya boots och fikade på Wayne's.
 
Here are some pictures from last week. I ate Sushi from heaven, introduced my new boots and had coffé at Wayne's.
Invigde mina nya skor från Napapijri.
Jag åt sushi på Nihon Sushi som ligger på Badhusgatan 6 här i Helsingborg.
Skjorta från H&M, väska från Royal Republiq, jeans från MTWTFSS WEEKDAY och boots från Napapijri.

"Differences"

CATEGORY | Daily
2013-09-14

Rihanna
"Vackert, sårbart och oskuldsfullt."
 
Justin TImberlake
"Konst, innovativt och en stil som passar honom bättre."
 
Robin Thicke
"Roligt, sexigt och festligt."
 
Miley Cyrus
"JÄVLA SLAMPA, SOM HON SÄLJER SIG OCH FÖR PORNOGRAFISK PROPAGANDA. HON ÄR VÄL MINDERÅRIG? HUR UNDERSTÅR HON SIG. VILKEN HORA HON ÄR SOM HÄNGER HELT JÄVLA NAKEN PÅ EN JÄRNKULA. HON BEHÖVER JU PSYKISK HJÄLP! PROVOCERAR OCH INGEN RESPEKT ALLS."
 
Rätt? Rätt. Okej, då har jag förstått.

I, I, I workout

CATEGORY | I'm sexy and I know it
2013-09-11

Först idag på länge känner jag mig till ro, både i kropp och själ. Det var ett tag sedan jag kunde titta på mig själv i spegeln och på någon front faktiskt vara nöjd.
 
Sen jag sluta på Subway i februari har jag haft mycket svårt att känna mig bekväm i åtsittande kläder och jag har haft problem med hur min kropp burit upp plagg. Många tror inte att killar har problem eller bryr sig särskilt mycket om hur de ser ut i kläder eller hur deras kroppar är byggda.. FEL.
 
Jag har varit mycket smal och det var svårt att gå upp i muskler då min kropp åt både muskler och fett. I gymnasiet hade jag inga större problem då jag tyckte träning inte var alls kul. Jag brydde mig heller inte så särskilt mycket, jag hade rätt bra proportioner överlag. Jag var helt enkelt nöjd med min kropp.
 
Efter gymnasiet så var ju mitt första jobb på Subway. Det blev långa pass på sommaren och obekväma jobbtider vilket i sin tur resulterade i oregelbundna måltider och sömn på obestämda tider. Jag var okej med det men jag märkte även att jag börja gå upp i vikt. När jag sluta på Subway var jag inte alls lika smal. Tröjor satt fel, byxor passa inte över midja och häcken, min hållning var kass, jag var ständigt trött och min mage var ständigt svullen.
 
Jag har inte slängt så många tröjor innan. Vad jag än tog på mig så var där en 'putmage' och ingen bröstkorg. Jag såg undernärd ut. Idag har jag lyckats rota fram en gammal bild ifrån julas. Jag vet inte om ni kan se det men jag känner en stor skillnad. Nu tränar jag och Amanda 5-6 gånger i veckan och under september dricker vi ingen alkohol och äter inget onödigt socker.
Så nu motiverar min träning och äta rätt mer än någonsin. Vad motiverar er?

Tuna still doesn't bring anyone to my yard

CATEGORY | Not hungry, but bored - therefor I shall eat
2013-09-09

Förr förra veckan bestod ju av 90% sängliggandes och 10% Diablo 3. Efter att ha befunnit mig horisontellt läge i 4 dagar så chansade jag, på måndagen, med en fysisk övning i form av Zumba. Kände mig som 50 år, flåsade även som om jag var det. Jag uthärda i alla fall nästan ett helt pass. Sista 5 min gav jag upp!
 
För att fylla på med protein nu under förra veckan har jag tänkt lite på vad jag stoppat i mig. Kan säga att majoriteten av det jag förtärt är tonfisk, banan och avokado. Gott och nyttigt. Här kommer ett litet recept på ett bra mellanmål som har hög proteinhalt och massa annat nyttigt skit som jag hade kunnat skriva ner men som kommer ta evigheter att läsa!
 
1 person - 1 portion
1 mozarella
1 burk tonfisk
1 banan
1 avokado
Wasabi
Salt
Majonnäs
 
1. Hacka mozarellan och avokadon och lägg upp det på ett fat. Klicka ut lite wasabi här och var på avokadon, salta efter smak.
 
2. Dra av skalet på halva bananen lägg ett snitt genom hela banen och snitta sen över kortsidan.
 
3. Häll ut tonfisken (med eller utan vatten, beror vad du gillar) i en skål och hacka den till småbitar. Lägg en klick majonnäs i skålen och rör runt tills fisken och majonnäsen blandat sig helt. Ät det direkt ur skålen eller lägg upp tonfisken på en macka.
 
Ett perfekt mellanmål eller en lätt och enekel middag til dig som kanske ätit en tung och sen lunch.