Empire

CATEGORY | Inspo, photo, music, design & fashion
2014-03-25

Hon blir bara vackrare med åren och denna låten ger mig rysningar genom hela ryggen. Och vi får inte glömma den visuella delen. Fantastisk video.

She's getting more beautiful each year that passes and this song is sending chills down my spine. And we can not forget the visual part. Amazing video.


I've got a... NO

CATEGORY | Brainfarts
2014-03-11

Lunch-humor, del #2.
 
Lunch-amusement, part #2.

For the first... NO.
Bella... NO.
Be our... NO.
And at last I see.. NO.
Pictures from Tumblr.

2013, PART #2

CATEGORY | Daily
2014-03-02

Här kommer en liten fortsättning på min summering av 2013.

De sommarkvällar jag var ledig så myste jag med en kär kollega och vän. Vi tog många glas vin under stjärnklara sommarnätter.
När jag fick sluta på Stream så tog jag sommarlov och bara njöt i solen långt in på kvällen med Fröken Tamm. Vi sola och bada från morgon till kväll. Vi drack vin, åt ost, åt persikor, åt vattenmelon, pratade och bara njöt. Hade jag fått bestämma hade jag kunnat stanna i den veckan forever. Den solveckan bestod av de ovanstående på repeat hela veckan ut.
Jag fick se en fantastisk artist på festivalen med en av mina bästa vänner.


Jag engagera mig ännu mer åt träningen tillsammans med Amanda. Ett tidsfördriv jag kunde vara stolt över. Dansstudion vad mitt favoritställe.
Sensommaren gav mig inspiration till att leka med ljuset. Jag mådde bra, jag kände mig kreativ.
Jag åkte ner till Fredrik och Philip i Malmö och festa bort min ångest.
Jag hade mysiga fikastunder.
Jag hostade middagar med frukostbuffé dagen efter. Fantastiska vänner som sällskap.
Jag var med på Julgalan och träffade fantastiska människor.
Jag hade mitt årliga julmys med Bella.
Jag spendera mycket tid hemma hos Amanda och Jocke. Vi spela en del. Hur många skärmar igång samtidigt? Tror vi stod för majoriteten av Helsingborgs elkonsumtion den kvällen.
Jag gjorde och drack min första äggtoddy. Det var fantastiskt.
Jag firade nyår på hemmaplan och började nya året med att lova mig själv att bli ett ännu bättre jag! Lägga allt som är bakom mig, bakom mig och inte kolla bak igen. Bara se och röra mig framåt.
 
Med detta knyter jag ihop säcken för 2013 och låter minnen vara minnen.

AND · ALSO

CATEGORY | Daily
2014-03-01

Hitta tillbaka till en sida (AND · ALSO) som jag varit på innan, skulle beställa men det blev inte av. Oklar på varför. Men dessa tror jag nog att jag vill klicka hem... när jag har pengar!
 
Found my way back to a site I've been on before, was about to order but it didn't happen for some reason. Uncertain of why. But I think I'm going to order these... when I have money!