We're the Millers

CATEGORY | Inspo, photo, music, design & fashion
2013-08-31

Tänkte ge alla ett filmtips. We're the Millers. Jag skrattar fortfarande så ögonen rinner. Det var 10 min sedan den tog slut. Jason Sudeikis och Jennifer Aniston är exceptionella och filmen leverar sarkasm med stil. Väldigt obvious, men med stil. Så, mina kära läsare. Ladda ner eller 'streama' (kommer på bio den 20:e September i Sverige..) och se denna bums! Ett gott skratt lovas. Kanske även lite magsmärtor ifrån skrattet.

My tuna brings not a single fuck to the yard

CATEGORY | Not hungry, but bored - therefor I shall eat
2013-08-31

Eftersom jag legat sjuk nu de senaste dagarna och inte riktigt kunnat få i mig mat regelbundet eller rättare sagt, ingenting alls så bestämde jag igår att jag skulle göra en lite fredagsrätt till mig själv. Notera att jag fick göra det ensam med feber då familjen gav upp, evakuera huset och satte mig i karantän här. Tacksam för hjälpen, tack! Tur att detta är en snabb och enkel rätt, hade väl dött på kuppen annars.
 
Här kommer recept och hur man tillagar min tonfisk i grädde. Detta är min paradrätt då jag själv älskar den och predikar om den till precis alla i min närhet. I regret nothing.
 
2 personer - 1-2 portioner
lök (gul/röd/silver, alla funkar)
2 burkar tonfisk (i vatten, mycket viktig detalj!)
5 dl grädde
1-2 avokado
120-140 g pasta
Finhackad Persilja
Salt & Peppar
Margarin
 
Notes: Om du är en person räcker det med en halv lök, 1 burk tonfisk, 3 dl grädde, 60-70 g pasta och 1 avokado. Ska du vara nyttig använd matlagningsgrädde eller dylikt.
 
1. Smält en stor klick smör (allt är gott med mycket smör) i en djup stekpanna. Finhacka löken och stek den på medeltemperatur så att den blir mjuk (inte brun!).
 
2. Öppna tonfisk burkarna och häll i tonfisken tillsammans med vattnet. Hacka tonfisken till små bitar i pannan med en spade, rör om. Sätt på ett lock (om du inte har lock till pannan, ta bakplåtspapper och lägg över) och låt fisken mysa med löken en stund. Gör pastan så länge.
 
3. Är du ett kontrollfreak som jag så har du redan kokat och saltat lite vatten till pastan. Ta en pastasort som du tycker passar, sänk ner dina offer i grytan, sänk värmen så det småkokar lite och sätt timern på 8-9 min.
 
4. Ta av locket på pannan och häll i grädden. Salta och peppra lite, rör om. Om det kokar hejvilt så sänk värmen, rör om, sätt på locket igen och låt de mysa lite till. Rör om med jämna mellanrum.
 
5. Kolla till pastan, rör om så den inte kokar fast i bottnen. Skär upp din avokado. När timern gallskriker, stäng av plattan till fisken, rör ner lite (i mitt fall, Findus frysta finhackade) Persilja och gör sedan din pastaritual.
 
Servera detta i två djupa tallrikar, sitt naken med din favoritfilm/serie, i sällskap av ett djur eller din partner och njut av en enkel vardgasmiddag eller i mitt fall fredagsmiddag. Gillar du inte tonfisk. Synd för dig. Det är snorgott och fiskfanet innehåller mycket protein. Your loss, liksom. Hoppas det smakar!

Paint

CATEGORY | Inspo, photo, music, design & fashion
2013-08-30

Jag lyssnar oförskämt mycket på denna!
Här hittar du hans Youtube-kanal.

The Sims 4

CATEGORY | I want it so bad my vagina hurts
2013-08-28

Lyckades komma över dessa klippen vid frukostbordet idag. Jag och Amanda fick simultan multiorgasm när jag i extas skicka detta till henne! Spelat sedan 1:an kom ut, 3:an not so much.
 
Jag kan dock säga er redan nu att jag och Amanda kommer tälta vid lanseringen. Vi kommer sedan att stationera oss i hennes soffa med hennes birdy och sträckspela i en vecka (överdrift?).
 
Amanda kommer börja plugga nu och när jag skicka dessa länkarna så skrev hon, och jag citerar: "
OH MY GOD, so fucking psyked. Kommer fan få IG i min kurs på grund av Sims!". Detta kommer bli kul.

Vecka, 35

CATEGORY | Daily
2013-08-28

Full rulle i början på denna veckan. Måndag morgon tog jag en välförtjänt sovmorgon och laga sedan Scones till frukost, Emma Toft style. Hon är en Hitler i köket, även över Skype. Jag kunde ju inte äta fyra stora Scones själv så jag sprang över till grannen och fika med sötnosarna på bilden nedan.
På kvällen körde jag ett hårt pass Zumba med Amanda och fick hjärtinfarkt när vi bestämde oss för att köra Spinning+ReShape dagen efter. Spinningen började 06.45 och slutade 07.15. Direkt efter kom ett ReShape-pass som är 20 min intensiv styrka och 10 min stretch. Behöver jag säga mer..? På bilden nedan kan ni se mina svullna ben som inte fungerade på en 30 min efteråt. Jag är en pussy.
Efter att ha vaknat på detta horribla sätt så tog jag mig en shoppingtur som plåster på såren. Gick och handla bootsen som ni hittar några inlägg bak (jag kommer lägga upp bild på dem sen!). Jag träffa Camilla och vi stack en runda till IKEA och åt. Hästköttbullar = Matkoma.
Jag rockade även min favorit-tröja från These Glory Days, jeans från Weekday, Klocka från Daniel Wellington, halsband från Carlings och väska från Royal Republiq.
That brings us to now. Vakna med halsont från helvetet. Inte lite te, MYCKET TE. Jag invigde även mina nya glas som jag tog med hem från IKEA igår. Diod heter dem (för er som undrar!).

Series

CATEGORY | Daily
2013-08-24

Det är många som frågar vad jag kollar för serier och här är dem! Awkward, Avatar: The Legend of Korra, Sex and the City, Attack on Titan, Friends, Free!, Teen Wolf, Beauty and the Beast.

Idag ska jag kolla alla senaste avsnitt och helt ärligt inte göra ett skit. Jag är nöjd med mitt beslut. Hur ska er lördag spenderas..?

The Canyons

CATEGORY | Inspo, photo, music, design & fashion
2013-08-23

Såg denna med. James Deen gör mig våt. Och Lindsay är som vanligt episk.

23/8

CATEGORY | Daily
2013-08-23

Post workout. Känns som om jag blivit överkörd av en bulldozer. Körde ett stenhårt Zumba-pass med en tjej som heter Sabina. Vilken hurtbulle. Jag trodde ärligt mina ben skulle ge upp ett tag, skaka som en Chihuahua.
 
För er som undrar så tränar jag på Actic som ligger på söder här i Helsingborg. Det är så skönt för de har simhall, gym, träningspass och allt ingår för 399kr i månaden vilket jag anser är ett riktigt bra pris.
 
Nu ska jag dö i min säng till filmen: 'Now you see me', ska bli kul åh se om den är bra!


(Klickbar bild), om jag såg så fräch och glad ut när jag träna då skulle jag varit lycklig. Jag ser ut som ett roadkill.

Morning starshine, the earth says hello

CATEGORY | Daily
2013-08-23

Sitter och avnjuter en frukost till Lindsay Lohans senaste intervju med Oprah. Hon verkar äntligen må bra. I'm so glad for her. Jag har alltid älskat Lindsay. Älskar att Lindsay alltid kunnat skämta på sin egen bekostnad och vetat med sig att hon gått igenom mycket och gjort många dumma val. Hon har en fantastisk självdistans. I like that.
 
Idag blir det en runda till stan och träffa Janiina som kommit hem från sitt jobb på Visions of the Sea. Under min vistelse i stan sa jag skälla på mitt gamla jobb på Stream som tydligen har ett massivt problem med att skicka ut viktiga papper, informera om viktig information och skicka ut en riktig lön. Fått fel lön tre månader i rad nu. Jag är grymt frustrerad och arg (som ni ser på bilden nedan..).
 
Senare ikväll blir det Zumba med Amanda och kanske en liten film efter det. Igår körde vi ett riktigt hårt rygg/biceps/mag-pass. Känns idag kan jag ju redan erkänna. Kommer komma en riktigt intensiv vecka samt månad nu. September är vit vilket innebär inget socker och ingen alkohol för mig och Amanda. Vi ska även köra pass hela nästa vecka.
 
Schema (träning) för nästnästa vecka.
2:a Sep - Måndag - Zumba
3:e Sep - Tisdag - Core 30 + Dance
4:e Sep - Onsdag - Powerpump
5:e Sep - Torsdag - Afrodance
6:e Sep - Fredag - Zumba
8:e Sep - Söndag - Just dance
 
Hur ska er fredag spenderas..? Let me know! 

BOOTS

CATEGORY | I want it so bad my vagina hurts
2013-08-22

Jag kan ärligt säga att jag kan döda för dessa två just nu. Bootsen i höst och Nikesen till träningen. I wants to buyz them nows. NOWS.
Boots från Napapijri, 1495kr.
Nike free 5.0+, 1100kr.

Asiantitties

CATEGORY | Daily
2013-08-20

Min klocka ringde 05.30. Behöver jag säga mer?! Finns nog ingen gång som kan toppa denna om hur mycket jag  ville köra mobilen rakt igenom mitt fönster. Men kl. 07.25 satte jag mig bakom ratten på Drive In och efter att ha varit en trafikfara i 60min så är jag rätt nöjd. 100 poäng för pensionärerna, plockat lite med huven idag.. haha, skämt åh sido..
 
Efter körlektionen träffa jag upp kära Emily för ett bröst/triceps-pass. Mina tuttar är svullna och überkänsliga. Inga 'nippletwists' idag, det blir i sådana fall pungspark i retur. Nu ska jag trycka i mig en burk tonfisk med avokado. Yum.
 
Så nu vet alla hur min produktiva tisdag sett ut. So long for now, assfaces! Puss!

Hallonbarn

CATEGORY | Brainfarts
2013-08-15

Här kommer en liten guide för er som tänker dejta! Elin visar var skåpet ska stå och vad hon tycker om dejting-normen. Kanske ska ändra din taktik lite..?

"Okej, nu måste jag dela med mig av något som har irriterat mig otroligt mycket och väldigt länge nu! Vi alla vet att kärlek och att träffa 'The One' är en stor grej för de flesta här i livet! 


I över ett och ett halvt år nu så har mina vänner och min familj varit på mig om en väldig irriterande sak, och det är om 'Hur-jag-ska-vara-för-att-få-en-kille-att-bli-intresserad'.. Suck, säger jag redan där. Såhär lyder deras genialiska 'tips' + mina tankar och åsikter runt dessa så kallade tipsen: 

'Hör inte av dig' eller 'svara inte på några timmar eller dagar'.
- Jag menar, come on! Hur idiotiskt låter inte det?!
Jag kan garantera att jag inte är den enda som har suttit med mobilen upp i facet och petat på den 100000 gånger på raken för att se om någon 'special someone' har hört av sig eller svarat på det senaste man skrev, eller hoppat till som om man precis blev träffad av blixten så fort mobilen vibrerat eller blinkat till! 
Vi kan ju alla hålla med om att det är en ganska jobbig och obehaglig känsla, framför allt när man börjat träffa någon, eller hur?! Så varför i helskotta skulle jag då vilja utsätta någon för det, MED FLIT, genom att dryga på ett svar eller inte svara alls för att det tydligen ska göra en kille intresserad av mig? Hör jag inte av mig eller låter bli att svara så är det för att jag mest troligt tycker du är en 'pain in the ass' eller helt enkelt inte är intresserad! Kan även vara så att man faktiskt är upptagen för stunden men då säger man det när man väl hör av sig, och det är inget annat än ett bra jävla uppförande! 

'Var en bitch!'.
- Och det här med att 'vara en bitch!'.. Ursäkta, men VA I HELVETE?! Jag är och har aldrig varit en bitch! Varför? Jo, för ingen tycker om en bitch! Och jag tror dessutom på att behandla andra som jag själv vill bli behandlad! OM jag faktiskt skulle försöka att bete mig som en bitch så skulle jag inte förvänta mig något annat än det beteendet tillbaka! och jag vill inte att någon jag gillar ska vara bitchig och elak mot mig! Vem fan vill det?! Så det är något av de värsta tipsen någon kan komma med! 

'Spela svår'. 
- Jag vet inte riktigt hur jag ska ge respons till det där när någon säger så till mig? Vissa människor är lätta och andra svåra? Jag är personligen en väldigt enkel individ, är jag arg så syns det och är jag glad så syns det! Tycker jag om någon så märker man det klart och tydligt, detsamma gäller om det är någon jag inte tycker om. Jag är ganska uppenbar för jag har svårt att ljuga och dölja känslor överhuvudtaget. Så hur ska man då spela svår? 
'Tycker du om glass?'
- 'NEEEEJ!' (så gör jag det :pPPPppppPPPPppPPP) 
Eller..? Nää! 
Dessutom så drar jag mig till öppna och enkla individer för att jag känner mig obekväm runt svåra och instängda personer då jag själv är raka motsatsen och inte riktigt vet hur jag ska bete mig då! Så pass på den! Dåligt råd! Sen kan det ju såklart ha med att hoppa i säng också, men vem gillar inte att ligga? Speciellt med en person som man dessutom tycker om?! Så det lika bra att testa personkemin redan från början! TÄNK OM man träffar en person ett bra tag och allt känns bäst i livet och sen är personen värdelös i sängen eller så är det helt enkelt ingen kemi alls när det kommer till just den biten. Det måste ju vara en fruktansvärd frustration och besvikelse då det faktiskt är en ganska viktig sak i en relation. Säger inte att man ska sära på benen för kung o fosterland för att det kan vara 'The One', men det är lika bra att ta reda på hur det ligger till där från första början så man inte får några jobbiga överraskningar längre in i relationen. Så ye, jag fattar typ det rådet om det har med sista grejen att göra, men annars nej, nej, NEJ! 

'Låt honom svettas och bli nervös'.
- Nej, nej och åter NEJ! För det första, jag vill inte svettas, det är äckligt! Och jag vill inte bli nervös, det blir man tillräckligt mycket strax innan man ska ses! Nervös över om man har tagit på sig rätt outfit, för mycket, för lite, hur ser håret ut, *phuuuu* andedräkten? osv... Tycker han om mig så är han mest troligt lika nervös som jag är! Så varför utsätta den stackaren för mer nervositet då? Bara elakt och jag gillar inte elaka människor! 

'Killar tycker om att jaga'.
Man brukar säga att man alltid vill ha det man inte kan få. Ja, det är väl sant till en viss del. Klart det är kul att ragga upp, se om man får napp, flirta, ge en extra lång blick till snyggingen på dansgolvet och sen titta bort för att se om hen till slut kommer fram eller inte. Men att faktiskt TYCKA OM att ständigt bli dissad, för att sen få en mysig kväll med förhoppningar, för att sen bli dissad igen och att det kanske fortsatt håller på sådär i några månader, det tror jag inte att någon gör! Det är i så fall bara är en dålig påhittad 'coverup' för killar som inte vågar erkänna att dom blir utnyttjade ELLER så är det en ursäkt för att inte våga säga att man faktiskt är rädd för att bli sårad. Det finns ju iofs. såklart både killar och tjejer som är lite speciella och faktiskt gillar detta (bekräftelsekåt, much?). Men i det stora hela så tror jag att det är en myt för att dölja ett eller annat. Så NEJ TACK till det tipset också!

Vad som gör mig mest arg av dessa så kallade tipsen är att man vill att jag ska vara något jag inte är. Om alla dessa tipsen faktiskt skulle stämma på riktigt och att jag då måste vara något jag inte är för en kille faktiskt ska bli intresserad av mig så måste jag säga att jag faktiskt hellre fortsätter att vara framåtriktade, småtokiga, hopplöst romantiska lilla Elin OCH forever alone!

Såhär tycker jag att alla killar och tjejer borde tänka! Sluta upp med alla spel och lögner! I dagens läge när jag ser till mig själv och nära och kära runt om kring mig så undrar jag vart hela grejen med kärlek och romantik tog vägen och varför kärlek måste innehålla en massa fula spel? Tragiskt! Anyway, detta var som sagt något jag har gått och klurat på och irriterat mig över länge så jag kände att jag verkligen behövde dela med mig och få detta ur systemet! Jag tror även faktiskt att det är fler än jag som har tankar och funderingar kring just detta så jag tänkte att jag lika bra kunde vara snäll och dela med mig av det som försiggår i min tankespridda lilla bubbla till dem som tycker och känner detsamma eller åtminstone känner igen sig lite i vad jag nyss har skrivit! 

Med detta så vill jag be alla att ta hand om varandra, var snälla och ärliga (ärlighet uppskattas faktiskt även när det inte alltid är vad man egentligen vill höra), behandla andra som ni själva vill bli behandlade! Och framför allt, var er själva! Det vinner man mest på här i livet!
Puss, kram och god natt Feejjsbook!"
Elin Hallonbarn Höjdegård

Emily & Elin

CATEGORY | Daily
2013-08-15

Jag har fina vänner. Snygga som attans.

A summer to remember

CATEGORY | Daily
2013-08-15

Detta var en lördag. En bra lördag. Den slutade dock i kaos. Det gör inget. Jag åt gudomlig mat så.. jokes are on the haters. Jag bjuder på den.

Grillningen

CATEGORY | Daily
2013-08-14

Här kommer lite fler bilder från grillningen. Kära vänner, vin, god mat och mycket storytelling.
 
Detta kan vara en sommar jag aldrig kommer glömma. (Uppifrån-ner, höger-vänster; Philip, Joakim, Jonas, Karl, Fredrik, Amanda & Joel).

Linnéa

CATEGORY | Daily
2013-08-05

Träffa min kära Néa för första gången på ett bra tag, de var längesen det bara var vi två. Vi hade lite 'quality-time' med sushi, vitchoklad pannacotta och mys i Lund!