Army of Me

CATEGORY | Daily
2013-06-29

Kände mig hurtig igår som åkte ner till Malmö, träffa bästisen och shoppa kläder med hans sambo, Fredrik. Jag behövde detta, jag behövde komma långt bort ifrån allt och bara strosa runt och njuta. Unna mig lite. Efter en dag i Malmö så kom jag hem till kära Amanda som hade gjort enormt goda kotletter med vitlökspotatis och andra godsaker. Hundarna fick givetvis sitta med och mysa. Just sittin' here, eatin' dinner with mah dawgs.

Som ni ser nedan blev det några överdelar från Army of Me, Suit och Kronstadt samt två par jeans från MTWTFSS WEEKDAY. Imorgon blir det jobb så efter en härlig dag av jag-har-städat-HELA-rummet-riktigt-jävla-ingående ska jag nog ta en tur ut till Väla och IKEA och spendera mer pengar. Vad har ni gjort i helgen..?
 

Petting Zoo MF

CATEGORY | Daily
2013-06-24

Jag har nog inte vaknat såhär tidigt sen jag åkte till NYC förra sommaren, har 8-14 pass hela veckan. Det är inte lika hemskt på sommaren som på vintern. Har bestämt att jag ska jobba 12-18 pass i vinter. Inte lika deprimerande. Vaknade i alla fall till den snela hesten. Jag har numera en bra morgon. Gud nåde den som förstör denna dagen. Nu ska jag dansa till JT - Mirrors i mitt kök, äta flingor och fundera på hur jag ska spendera eftermiddagen! So long for now!

Strawberryginger

CATEGORY | Daily
2013-06-23

Försöker bli av med det sista av förkylningen nu genom att hälla i mig 2 liter citronvatten med honung och ingefära.Tur att jag tycker det är gott!

Jag unnar mig även jordgubbar med vaniljsås och lite Benny & JerrJerr. Jag har en 08-14 vecka så tidiga morgnar men sköna eftermiddagar, hoppas vädret håller sig! Hoppas jag kan börja träna igen imorgon efter jobb med!


Nu ska jag kolla Kung Fu Panda och gotta mig! Godnatt!


Söndag

CATEGORY | Daily
2013-06-23

Måttligt road av dagens aktivitet som består av att svara på idiotfrågor från STR.

Whorehouse

CATEGORY | Inspo, photo, music, design & fashion
2013-06-23

Jag har lite beslutsångest. Som vanligt. Vad tror ni? Vad tycker ni? - Jag har ett uppdrag till er, alla mina två läsare! Haha! Hitta parfymerna, lukta på dem, anteckna vad ni tycker i mobilen, kommentera här i bloggen vad ni tyckte om dem och vilken ni tycker jag borde klicka hem!

Jag hoppas ni kan hjälpa mig med detta! Puss på er!

Makes me feel like I can't live without you..

CATEGORY | I have feels
2013-06-16

Har alltid vetat om att prata är bra, ger en perspektiv, får en att sätta sig in i den andres huvud, se det från deras håll. Samtidigt är jag väl rädd för att mina tankar inte kan ta form i ord och allt som kommer ut är diarré i muntlig form. Senaste tiden har varit tuffare än vad jag trodde den skulle vara. Vilja lämna mina egna skor och bara gå i andras har väl varit lite av ett behov (god forbid att mitt offer inte har ett par snygga skor).

Börjar bli trött på att låtsas som att allting är okej men jag är för rädd för att ändra på det. Helt ärligt borde jag sluta bry mig. Samtidigt kan jag inte det, är det verkligen någon jag tycker om så bryr jag mig. Alldeles för mycket.

Wishlist

CATEGORY | Inspo, photo, music, design & fashion
2013-06-16


Här kommer en liten lista på saker jag önskar mig men som jag även antagligen kommer smälla pengar på.
HEH. I regret nothing.

Vision of the seas

CATEGORY | Daily
2013-06-01

Så jag har inte mått så bra och mår heller inte så bra just nu, därav min brist på nyheter.

Här kommer lite bilder från när jag var nere i Köpenhamn och besökte Janiina och hennes sjukt stora båt. Lyxkryssaren (Obs, inte båten på fotot..) vi var på  bjöd på utsikt, livemusik, mat, konstutställning och underbart sällskap.

Jag ska försöka komma igång här igen! Håll ut tills dess!