Basic Collection

CATEGORY | Inspo, photo, music, design & fashion
2014-07-28

Här kommer en liten guide för er som inte gillar kragarna på H&M's Basic Collection. Divided som H&M säljer har bättre passform, är snyggare designat och faller mig, personligen, bättre i smaken. Självklart är ju Divided 'lite dyrare' än H&M's egna Basic Collection.

Här är kragen på ett linne från Divided, som ni ser är det 'uppklippt' och ger en lite industriell look. Detta är hur enkelt som helst att få till på H&M's egna linnen.
 
Allt du behöver är ett linne och en sax.
Notes: Detta funkar med både t-shirts och linnen.
 
1. Klipp ett litet jack i kragen precis ovanför sömmen.

2. Trä in ett blad av saxen i det lilla jacket du gjort. För bladet hela vägen in och sen är det bara att börja klippa. Du behöver inte ta ut bladet ur kragen, bara klipp och för bladet fram in i kragen efterhand som du klipper.

3. Gör detta på alla kragar som du vill ska vara uppklippta. Jag har även tyckt att H&M's linnen varit lite för långa så jag har klippt precis ovanför sömmen på bottnen av linnet. Det kan man känna av lite hur mycket man är villig att klippa av. Glöm inte att den kommer rulla sig lite längre där nere då du klipper av sömmen.
Hoppas du gillar denna lilla guiden. Kommentera gärna om du har några frågor!

Home from vacay

CATEGORY | Daily
2014-07-21

Hemma från semestern! Nu blir det att samla ihop sig och kolla jobb i Göteborg så man kan bli Göteborgare till vinter! Semesterinlägg och 2014, part 1 kommer att påbörjas nu, håll ut!

Home from vacay! Time to get my shit together and look for som work in Gothenburg so that I may become a Gothenburger (HA! Look at that motherfucking pun!) 'til winter. I will start on vacayposts and 2014, part 1 right away, stay put!

You ain't seen shit

CATEGORY | Brainfarts
2014-07-06

Had a moment at the dance-studio with my person today.
 
Me: *TWERK TWERK TWERK*, 'YASS #SURFBOARD!!!'.

Random people: *Lookin' at me like I'm insane*.

Amanda
: 'And this is just a normal day for him, you ain't seen shit'.