Filip, haha!

CATEGORY | Brainfarts
2013-02-27

Alltså ibland.. Hahahahaha! Denna killen är inte frisk någonstans!


Min omelett!

CATEGORY | Not hungry, but bored - therefor I shall eat
2013-02-27

Efter att ha gått upp 8 kg på tre månader av jobbet på Subway så kände jag att jag kanske borde äta lite nyttigare och börja träna!

Sagt och gjort. Med autogiro från Fitness 24/7 och en käftsmäll i form av bilder på sig själv utan tröja så har jag börjat äta lite nyttigare.

Mitt första tips är en omelett som är både enkel att göra och variera. Funkar perfekt till frukost, brunch eller lunch. Vad som än passar dig bäst!

1-2 personer - 1-2 portioner
4 ägg
Salt & Peppar (efter eget tycke)
4 msk vatten, mjölk eller grädde
1 röd eller gul lök
1 paket bacon
Västerbottenost
Margarin

1. Finhacka löken, strimla baconen i en storlek som du tycker är passande och riv osten. Även den i en mängd efter din egen smak.

2. Kläck äggen i en bunke, vispa om till en jämn smet. Tillsätt sedan vätskan, den rivna osten, salt och peppar. Rör om.

3. Lägg en klick smör i en normalstor stekpanna, i med löken och baconen! Stek till de en liten stund så att löken blir mjuk (om du vill ha krispig bacon stek den först på hög värme, sänk och häll i löken).

4. Nu när temperaturen inte är så hög så rör om i omelettsmeten och häll den i pannan. Den kommer stelna rätt fort så när du hällt i den panna, rör om direkt en eller två gånger så löken och baconen sprider sig jämnt i omeletten.

5. Låt den stå på låg värme i 7 min (ta en gaffel och gräv små hål lite överallt så att lös smet kan rinna ner och stelna). Omeletten är färdig när den stadgat sig men fortfarande är lite krämig på ytan.

Servera den med en god sallad, en bra skvaller-mode-inrednings-tidning eller ett avsnitt av din favoritserie. Förmiddagen är avgörande för ditt humör och din dag. Gör den hemska morgonen till något att se fram emot. Egen tid där du får lov att be folk hålla käften och bara försvinna in i din egen värld!Kommentera gärna om vad ni tyckte om den, om ni har frågor, tips eller kritik!

Hoppas den smakar bra!


Nu är den snart klar!

CATEGORY | I have feels
2013-02-27


Nu har jag kodat så fingrarna blöder och rummet luktat bränt av för mycket aktivitet i hjärnan. Klockan är mycket men jag hade precis ett lite sådant där, hmm, "moment"

(Ja, ibland tror jag att jag lever i en sorgligt amerikansk serie där man ständigt får flashes av nostalgi eller fantasi och konstant sjunger om sina känslor.. I regret nothing!)

där jag bara kände att jag behövde skriva av mig hjärndött trams som tydligen folk tycker om att läsa.. aldrig riktigt förstått varför heller..?

Hur som helst så var det på grund av att jag hitta min älskade väns gamla blogg! Route Barre fyllde mig med nostalgi och för första gången så saknar jag gymnasiet. Jag har alltid hatat skolan och kommer nog alltid att hata skolan. Att jag -knappt- tog igenom den överhuvudtaget är det tack vare min sköna böna Amanda. Våra galna upptåg och humoristiska glidningar gjorde allting värt mödan.

Vi umgicks nog konstant och jag är inte förvånad över att vår mens blev synkroniserad.
 "Choklad?!"
 - "Hell to the fuckin' yeah?! Now or I'll go fuckin apeshit-gorilla up in this bitch."
 "Chilla, Felix innan du skiter på dig, det är faktiskt jag som har PMS och du är kille.. vi ska handla choklad."
 
Jag sket i skolan och Amanda gled som vanligt omkring med alla sina jävla MVG:n. Lunchen var nog vår höjdpunkt. Den bestod av medtagen mat eller en tripp bort till Willys, Pokémon-avsnitt, en dos skvaller och annat skit som inte gynnar någon annan en än själv.
 
Även fast vi umgås, typ, varje helg? - Så saknar jag våra spontana playdates där vi bara var. Gick ut med hundfanet, köpte massa onyttigt som vi doppade i annat onyttigt, toppat med något ännu onyttigare, spela datorspel hela kvällen inpå natten, kollade en film, somna till 9GAG och fnitter. Du är en medlem i min underbara andra familj, jag älskar dig!

Nu blev det för mycket, för internt och för känslosamt så jag ska nog sova nu. "Sharå", bloggen!